VR Plug&Play System

 

Virtual Reality high-end oplevelser kan involvere pladskrævende hardware og tidskrævende opsætninger. For at sikre at du får den bedste VR oplevelse med minimal indsats har vi bygget VR Plug&Play System.

 

VR Plug&Play Systemet er et brugervenligt designet møbel, der ligner en medicinsk vogn med alle de nødvendige VR-hardware inkluderet: En high-end VR-klar laptop, et VR headset samt controllere. Det er yderst mobilt, nemt at rengøre og vedligeholde og det kræver ikke høje tekniske egenskaber at opsætte. Med et simpelt tryk på en knap er hardwaren klar til brug og patienten kan nyde VR oplevelsen med det samme. Vores hardwareløsning overholder de kliniske regler og indeholder sikkerheds og rengøringsprocedurer.

VirKit - Træning af daglige aktiviteter

 

Rehabilitering starter i hospitalet og fortsætter der hjemme. Vi giver terapeuter en mulighed for at observere patienter i et hjemmelignende miljø inden de skal tilbage til deres egne hjem.

 

VirKit er vores første VR app for rehabilitering. Appen indeholder et hjemmelignende miljø, hvor brugeren skal udføre daglige aktiviteter så som at lave kaffe, riste brød, vande planter, bage en kage og mange andre. Aktiviteterne har til formål at træne både fysiske og kognitive kompetencer med et fokus på omsættelighed, som muliggør at patienterne kan gengive VR interaktionerne i det virkelige liv. VirKit er blevet designet sammen med fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Platform og services

 

Det er vigtigt for os, at vores kunder har nem adgang til samt overblik over alle VR rehabiliteringskomponenterne. For at sikre dette bygger vi en desktop klient som forbedre alle vores services.

 

Vores desktop klient giver hurtig adgang til VR applikationerne såvel som dine data. Gennem vores desktop klient er en bruger i stand til at købe nye apps, annullere abonnementer til apps, visualisere fremskridt per patient, per terapeut eller per klinik i en given tid. Desktop klienten giver nem adgang til support og opdateringer. To af vores primære funktioner er:

Patienttilpasset VRR (virtual reality rehabilitering) er en unik funktion som gør det virtuelle miljø kompatibelt til patienternes egenskaber. Det betyder at hver del af træningssessionen er tilpasset perfekt til patientens fysiske og kognitive egenskaber.

Præstation og Analyse er en kernekompetence, som gør det muligt for brugere at tjekke patienters fremskridt. Fremskridtet vises i procenter gennem træningssessionerne. Klinikker kan se genopretningsprocessen som en helhed, pr. terapeut eller pr. patient.

Værdien ved rehabilitering

© Copyright - VR Rehab - 2018. All Rights Reserved.